lördag 23 oktober 2010

PI FYLLER 2 ÅR IDAG

FÖDELSEDAG Bästa läsare,

Idag är det tårta, jubel och konfetti som gäller för hela slanten. PI fyller nämligen 2 år.

Det som började högst trevande den 23 oktober 2008 har nu utvecklat sig till en reell maktfaktor, där vi omnämns lite då och då av diverse journalister, chefredaktörer, krönikor och annat löst folk. Vi har till och med förärats en längre kvasianalytisk studie om vår verksamhet i en bok (nåja) rörande Sverigedemokraterna och deras koppling till sociala medier på nätet. Och trots att massmedia avskyr oss kan de inte låta bli att läsa PI dagligen inkluderat deras olika ägare. Myndigheterna som Rikspolisstyrelsen, Försvarsmakten, Must, FOI (Totalförsvarets forsknings-institut), Domstolsverket m fl tittar gärna in. Och inte minst får vi besök av regeringskansliet och hela sjuklövern. Det tycker vi är mycket trevligt.

Men de som ska tackas ytterst är alla ni läsare och tipsare som hjälper oss dagligen. Utan er skulle PI stå stilla. De ständiga kommentarerna och diskussionerna kring heta ämnen ger även PI en extra vitamininjektion.

PI ämnar fortsätta på inslagen väg, men med den skillnaden att vi ska lansera vårt nyhetsmagasin så småningom. Något vi strävat efter länge men tiden har inte räckt till. Vi hoppas kunna bredda våra ämnesområden, rekrytera fler skickliga skribenter och ha ett eget externt forum. Vi ska även komplettera med en PDF-tidning en eller två ggr i månaden, något många av er efterlyst en längre tid.

Idag ligger PI på plats 71 hos Alexa och totalt sett har vår trafik ökat så kraftigt varje månad att vi fått uppgradera servern tre gånger. Detta har även medfört rejält ökade kostnader. Vi vill därför passa på att rikta ett VARMT INNERLIGT TACK till alla som hjälper oss ekonomiskt till våra driftkostnader. Fortsätt gärna att stödja .

Återigen, tack för all uppmärksamhet. Det ger oss mål och mening att fortsätta med PI…

Med tårta i mungiporna
Redaktör Gustaf Jansson & kollegor
Politiskt Inkorrekt

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt