söndag 24 oktober 2010

Nordafrikan våldtog dansk kvinna upprepade gånger

GROV VÅLDTÄKT En 25-årig man av nordafrikanskt ursprung är åtalad för våldtäkt på en ung dansk kvinna vid provinsdomstolen Audiencia Provincial de Málaga. Fälls mannen riskerar han ett fängelsestraff på 11 år.

Händelsen inträffade i maj 2007 då nordafrikanen försökte tränga sig in i en portuppgång i gamla stan i Málaga där den danska kvinnan bodde. Han uppgav sig bo i samma hus. Inne i trapphuset fick den danska kvinnan motta flera slag. Nordafrikanen ska därefter ha försökt att tvinga kvinnan till att utföra oralsex, något som hon vägrade. När kvinnan började skrika på hjälp hotade han med att döda henne om hon fortsatte att skrika. Nordafrikanen knuffade sedan henne sedan mot väggen, vred om armen på kvinnan och våldtog henne upprepade gånger. Enligt dagstidningen Diario SUR som hänvisar till åklagaren lämnade mannen kvinnan med att säga "Förlåt, förlåt, hejdå". Kvinnan fick skador och vårdades på sjukhus. Nordafrikanen kunde senare gripas av nationalpolis.

Åklagaren kräver nu elva års fängelse och att nordafrikanen betalar böter på 1.800 €. Han ska även till den danska kvinnan betala 2.500 euro för skador och 20.000 euro för sveda och värk.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt