fredag 10 december 2010

Bedrägeridömd sosse åtalas för Hitlerbild

GALNING Socialdemokraten Toni Lappalainen som tidigare representerade partiet i östgötska Mjölby kan nu snart sannolikt lägga ytterligare en dom till sina tidigare förbrytelser. År 2009 publicerade Lappalainen på socialdemokraternas officiella web- och bloggportal s-info.se en bild där han manipulerat ihop en bild på en SD-politiker från Kalmar med Adolf Hitler och därmed framställde politikern iförd nazistuniform och försedd med den karaktäristiska hårväxten under näsan.

Polisanmälan gjordes, och nästan ett år efter denna kommer nu sossens tilltag att leda till åtal. Men det är inget som Lappalainen är ovan vid. Så sent som den 12 oktober i år dömdes han till skyddstillsyn med samhällstjänst 100 timmar för bedrägeri. Enligt domen skall Lappalainen ha bjudit ut varor till försäljning på Internet trots att han inte hade för avsikt att leverera några sådana.

Toni Lappalainen erkänner det som lagts honom till last. Han har även har tidigare dömts den 16 mars 2006 för olaga hot, stöld och skadegörelse till skyddstillsyn samt den 12 december 2006 för bedrägeri till fortsatt skyddstillsyn.

DN
Fria Nyheter

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt