fredag 31 december 2010

Världsmästarna censurerad hos Adlibris

CENSUR En uppmärksam läsare påpekade att Adlibris på torsdagen plockat bort hela beskrivningen till “Världsmästarna” av Julia Caesar, som för övrigt annonseras just nu på PI, och ersatt texten med en punkt. PI har försökt kontakta Adlibris med avsikten att fråga hur de tänkt här. Inget svar, än så länge. Kanske blev de genomgående positiva recensionerna för mycket?

Samma sak gäller Caesars andra bok, “Fler ministrar borde gråta : tjugoen oönskade krönikor“. Hos Bokus ligger dock beskrivningen kvar, som ser ut så här:

Sverige ska vara världsmästare i godhet. Det har svenska politiker oberoende av partifärg bestämt. Sedan 1980 har cirka 1,3 miljoner utlänningar fått uppehållstillstånd i Sverige. Majoriteten kommer från muslimska länder i Afrika och Mellanöstern. Bara 5 procent är flyktingar. Övriga 95 procent har kommit av andra skäl, framför allt för att skaffa sig bättre liv och ta del av den svenska välfärden.

Invandringspolitiken är den faktor som har förändrat Sverige mest sedan andra världskrigets slut. På bara några årtionden har mer än en femtedel av den svenska befolkningen bytts ut. Nu lever vi med resultaten: en snabbt ökande och alltmer brutal våldsbrottslighet, Europarekord i anmälda våldtäkter, importerad hederskultur, tvångs- och barnäktenskap, en havererad integration, nedbrända skolor och bilar, stenkastning mot polis och räddningspersonal och allt fler bidragsförsörjda etniska enklaver som lever isolerade från det svenska samhället. Under ytan döljer sig andra sorters förändring som inte är lika lätt att se. Många svenskar känner i dag sorg, främlingskap och växande otrygghet i sitt förändrade land.

Världsmästarna är en faktabaserad granskning av hur den mångkulturella politiken har förändrat Sverige. Det är den granskning som massmedia borde ha gjort men inte gör. Boken innehåller en obarmhärtig uppgörelse med den egna yrkesgruppen – författaren är journalist med lång erfarenhet av medievärlden. På grund av en krympande yttrandefrihet och det växande hotet från islam skriver hon under pseudonym, Julia Caesar.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt