lördag 11 december 2010

Zigenarbråk vid Oslo City

Video:Minst to personer er skadet etter et voldsomt sammenstøt mellom ukjente personer i Oslo sentrum i formiddag.

Et ukjent antall mennesker bevæpnet med køller gikk til angrep på hverandre utenfor kjøpesenteret Oslo City i 14-tiden fredag.

Bråket startet da en svenskregistrert bil torpederte en annen like utenfor inngangen til kjøpesenteret, i et område som vanligvis er fullt av fotgjengere. Slik var det også i formiddag, og ifølge øyenvitner ble en tilfeldig forbipasserende kvinne truffet av den ene bilen og kastet opp i lufta. Kvinnen ble tatt hånd om av andre forbipasserende og etter hvert hentet med ambulanse.

Umiddelbart etter sammenstøtet skal en gruppe menn ha stormet ut av den ene bilen og gått til angrep føreren av det andre kjøretøyet med knyttnever og køller. Dramaet pågikk i flere minutter, med en stadig voksende folkemengde som forbausede tilskuere.

Etter det VG Nett erfarer skal det være snakk om et oppgjør i rom-miljøet.

Politiet bekrefter bråket overfor VG Nett.

- Det har vært påkjørsler av biler og mennesker i tillegg til slåsskamper. Vi har ikke fullstendig oversikt ennå, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt.

Fem personer er innbragt av politiet, alle menn. Vitner forteller til VG Nett at minst én person ble fraktet fra stedet på båre.

- Vi vet med sikkerhet at to personer er skadet og kjørt til sykehus, sier Sveinungsen.

Hvor alvorlige skader det er snakk om, er foreløpig ikke kjent.
Politiet går nå gjennom overvåkningsbilder fra stedet.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/ar...

DN: "Storbråk i centrala Oslo"

http://www.dn.se/nyheter/varlden/stor...

Ursprungsartikel
Källa: MXCartoons YouTube Channel