måndag 13 december 2010

Julmust är främlingsfientligt?

IDIOT När allting som man förknippar med svensk kultur numera är “rasistiskt” och “främlingsfientligt” så trodde man inte att några mer dumheter från politiskt korrekta idioter kunde förvåna en, men frågan är om inte denna artikel i Expressen ändå slår någon sorts rekord i total sinnessjukdom. Alstret handlar om en av svenskarnas mest älskade inslag på julbordet, den allerstädes närvarande och välsmakande drycken julmust.

Julen är otäck, rasistisk och exkluderande och så är naturligtvis en del av maten, främst den fläskköttsrika delen. Det är ju budskapet vi svenskar fått oss till livs av förespråkarna för en utradering av vår etniska identitet. Det finns inget svensk, allt är importerat.

För att ytterligare spä på svenskens skamkänslor för att man råkar vara just svensk så hävdar nu Anna Burstedt, universitetsadjunkt i mat- och måltidskunskap vid Högskolan Kristianstad, att det finns faror med att se julmust som något traditionellt svenskt eftersom “vissa grupper gör sig till tolk för vad som är tradition och identitet – i dessa tider när främlingsfientligheten ökar.”

För att förstärka sitt mentala tillkortakommande ytterligare hävdar Burstedt att “mat kan användas i politiskt syfte för att utestänga människor”. Här behöver man ju knappast vara Albert Einsteins halvbror för att mellan raderna förstå vad Burstedt syftar på för grupper och vilket politiskt syfte dessa då skulle ha.

Jag blir mer och mer övertygad för varje dag att det någon gång har blandats något i det svenska dricksvattnet för att säkerställa att idiotnivån bland vissa människor genetiskt skulle överföras till senare generationer. För hur kan det överhuvudtaget annars produceras människor som Burstedt?

Mindre förvånande är ju i alla fall att just Expressen överhuvudtaget publicerar dylik smörja, där har ju nivån på skriverierna för länge sedan placerat sig på träskpaddestadiet.

Nej, dags för ett stort glas julmust så jag får känna hur “främlingsfientligheten” riktigt spritter i magen. Eller är det kanske kolsyran?

Gustaf Janson


PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt