tisdag 21 december 2010

Integration smakar kalkon

LÄSARBIDRAG Ja, det stämmer! Integrationen har en smak. Det fick en vän till mig erfara för några år sedan under en längre sjukhusvistelse. För honom var det naturligtvis tråkigt att behöva spendera julen på sjukhus, men en av få ljusglimtar han såg fram emot var julskinkan som skulle serveras. Eller snarare, den som han trodde skulle serveras.Som ni vid det här laget förstår så blev det ingen julskinka för min vän, istället blev det kalkon, något som för honom var en smaklös besvikelse utöver det vanliga.

Tråkigt, för föregående jul och en drös med jular dessförinnan hade det serverats julskinka utan att någon blinkade, men nu var det stopp.

Oavsett vad man tycker om kalkon (även kalkon är en jultradition), eller om man fått smaka på integrationen på annat sätt, så tycker jag att min väns besvikelse är ett lysande exempel på hur många av oss upplever påtvingad integration. Sådant som vi värnar om plockas raskt bort i linje med etablissemangets omprogrammering av familjen Svensson.

Till skillnad från den naturliga integrationen som utvecklas under historiens gång så vill PK-eliten nu styra integrationen, och resultatet blir ofta något blaskigt och misslyckat som ingen verkar vilja ha. Men om alla är missnöjda så behöver ju ingen känna sig utanför. Detta mischmasch av kulturer man lyckats pressa ihop har uppenbarligen mynnat ut i en naturlig segregation istället för härlig mångkultur, och det är inte så konstigt, för utfallet är ofta naturligt.

Självfallet så kan etablissemanget aldrig erkänna detta på ett explicit sätt, så som Merkel tog bladet från munnen kommer vi aldrig att få höra våra hycklare rannsaka sig själva. Istället säger de att “det gamla Sverige aldrig kommer tillbaka”.

Den typen av retorik symboliserar på ett tydligt sätt etablissemangets försök till att lura oss att anta att vi lever i en “normal” värld. Ett försök till att få oss att tro på att “sönderfallet hade skett ändå” och att detta minsann inte är ett resultat av vansinnespolitik. Men jag tror inte en sekund på att ghettofieringen, den ökade grova kriminaliteten och skolans förfall hade inträffat om de fört en ansvarsfull politik.

Jag kan däremot förstå att de försöker undanhålla och bagatellisera ren fakta och statistik eftersom fakta blottlägger sjuklöverns misslyckade utopi. En del av oss köper detta “naturliga” tillstånd rakt av, något som egentligen är en produkt av konstlad integration. Människans solidaritet verkar dock inte sträcka sig utanför PK-elitens ståtliga kvarter (kvällsblaskans klick-kampanj till trots) och allt det “fantastiska” som skall inträffa låter vänta på sig.

Sjuklöverns snooze-politik (ibland vaknar de till av en smäll, men vänder sig snart om och sover vidare i sin trygga värld) är skadlig för alla som vill leva i ett harmoniskt samhälle. Men etablissemanget fortsätter som vanligt, lite insatser här, lite integration där. Hur många tycker egentligen att det fungerar? Jag skulle vilja likna det vid en rörmokare som enbart ägnar sig åt att torka upp vattnet och struntar i läckan.

Jag tycker uppriktigt synd om de invandrare som lever ett hederligt “svenskt” liv men ändå måste klä skott för alla bazar-kulturer som lever i periferin. Några av våra städer verkar redan ha gått förlorade (såvida man inte gillar vilda västern), det är verkligen hög tid att vakna!

Heimdall

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt