torsdag 30 december 2010

Den otäcka ideologin islam

LÄSARBIDRAG Då har det alltså inträffat ännu en gång att en "svensk" anhängare av den otäcka ideologin islam gått från tanke till handling och med sin religion som förevändning givit sig iväg för att mörda oskyldiga människor. Vi luttrade PI-läsare visste att detta skulle inträffa igen, förr eller senare. Det blev förr. Och vi som inser att PI är det ett av de få ljusen i det kompakta mediamörkret blir heller inte det minsta förvånade när man nu återigen från gammelmedias sida har skygglapparna på. Som när man läser Oisin Cantwells apologetiska alster.

Det måste vara det mest pinsamma, tafatta, genomskinliga, ogenomtänkta, panikartade försök att släta över och förminska det enorma problem som alla nu fått upp ögonen för, men som Aftonbladet in i graven förnekar. Oisin, det politiskt korrektas bleksiktiga hjälte, Aftonbladets “mammas gosse”-ansikte och Jan Helins vapenbroder försöker med hela sin pennas kraft att förminska det som hänt. Tänk om Svensson får upp ögonen för islams ortopraxi!

Tänk om folk i stugorna skulle se att kejsaren är naken! Det känns som om hela Stockholm hade hållit på att brinna upp i en storbrand och Oisin Cantwell själv kommer springande med ett glas vatten för att släcka elden! Men oavsett av vad man har för inställning till Oisin Cantwell eller mångkultur i allmänhet och islam i synnerhet så kan man inte annat än gapa åt den fullkomligt bisarra censur som sker på Expressens och Aftonbladets redaktioner i skrivande stund.

Man sitter just nu och plockar bort gamla artiklar om de terrormisstänkta männens Pakistanvistelser. Det är alltså bokstavligen som när Winston Smith i George Orwells 1984 redigerar historiska dokument så de passar in med partiets linje. Alla vänner av yttrandefrihet och sann demokrati måste ju inse vilket vansinnigt mediaklimat det blivit när våra största medier försöker ägna sig åt historieförvanskning. För mig är deras agerande moraliskt nästan lika illa som det terroristerna har tänkt göra. Dessa media-aktörer är med sin censur medskyldiga om de fortsätter som de gör.

Vidare är det också helt uppenbart att en av de misstänkta terroristerna är svärson till en av de högst uppsatta och mest inflytelserika muslimerna i hela Sverige, Helena Benaouda. Inte ett ord om detta i Aftonbladet eller Expressen. Tror de på allvar att människor inte kommer att få reda på detta ändå? Jan Helin & Co, har ni hört talas om begreppet “nya medier”? Som ni håller på nu gör ni bara bort er själva. För varje skygglappsrubrik ni skriver och varje censurerad och borttagen gammal snyftartikel om dessa terrorister så kommer hundratals och åter hundratals svenskar att inse att ni har en helt egen agenda som inte innebär att beskriva sanningen.

Tänk er själva följande scenario; Lars Ohlys svärdotter häktad för förberedelse till att mörda hundratals människor i kommunismens namn och ingen tidning nämner ett ord om denna koppling. Eller att ärkebiskopens svåger häktad för förberedelse till bombdåd mot abortklinik i kristendomens namn och inget gammelmedia säger ett ord om denna koppling. Nej självklart inte, det hade varit stora krigsrubriker och alla “experter” hade synts i TV och de inblandade och deras relationer hade synats i minsta lilla fog.

Jag hoppas att alla gammelmediearbetare sover gott och firar in det nya året med vetskapen att de själva är med och främjar framfarten av islam, den farligaste politiska ideologin sedan nazismen. För vem vet, nästa gång kanske det är er redaktion som är islamisternas måltavla?

Leif B

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt